Politie zoekt getuigen na mishandeling en mogelijke ontvoering in Groningen

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen van een mishandeling en mogelijke ontvoering aan de Kajuit in Lewenborg. Dat meldt de politie.

De melding van een geweldsincident kwam vrijdagavond rond 19.50 uur bij de politie binnen. Het zou daarbij gaan om een mishandeling van een jongeman, die daarna mogelijk is meegenomen in een auto.

De politie trof aan de Stuurboordswal een donkerkleurige auto aan die voldeed aan de beschrijving die de politie had ontvangen. De auto werd staande gehouden en vervolgens werden drie inzittenden, een 25-jarige man, een 27-jarige man en een 30-jarige man, allen afkomstig uit Groningen aangehouden.

Slachtoffer

In deze zaak is volgens de politie nog veel onduidelijk. Ondanks een gestart recherche- en sporenonderzoek is het nog niet bekend wie het slachtoffer is en waar deze persoon zich bevindt. Het is niet niet duidelijk wat er gebeurd is en daarom onderzoekt de recherche verschillende scenario’s.

Getuigen

Om duidelijkheid te krijgen roept de politie opnieuw de hulp in van getuigen om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld aan de Kajuit. De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben tussen 20.00 uur en 21.00 uur aan of rondom de Kajuit contact op te nemen. Ook vraagt de politie ‘Bent u het slachtoffer of betrokken bij dit incident en heeft u nog geen contact gehad met de politie?, neem contact op. Ook komt de politie graag in contact met mensen die beelden in het bezit hebben van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, camera’s in deurbellen of dashcamera’s. Mensen kunnen contact met ons opnemen op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook via telefoonnummer 0800 7000, van Meld Misdaad Anoniem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen