Politie zoekt getuigen en camerabeelden van poging tot beroving

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen en camerabeelden van een poging tot beroving van een man en vrouw op het Sabangplein zondagavond. Een man en vrouw waren op weg naar huis en vanuit het niets probeerden twee mannen de slachtoffers te beroven, meldt de politie.

De slachtoffers liepen rond 22.05 uur op het Sabangplein richting hun woning. Van achteren werd de man uit het niets aangevallen door één van de daders. Deze werkte het slachtoffer tegen de grond en dreigde met een steekwapen. De andere dader probeerde er op dat moment met de tas van het mannelijke slachtoffer vandoor te gaan. Dit mislukte en ze vluchtten zonder buit. Het was volgens de politie een heftige gebeurtenis voor de slachtoffers.

Signalementen

De politie zoekt twee mannen van ongeveer 20 jaar oud. Eén van de verdachten is ongeveer 1.75 meter lang, met een licht getinte huidskleur. Hij was donker gekleed met een lange pufferjas, handschoenen en schoenen. Ook droeg hij een trui met de capuchon op. De tweede verdachte is ongeveer 1.85 meter lang en had een snorretje. Ook hij was volledig in het donker gekleed met een pufferjas, donkere schoenen en handschoenen. Hij droeg een masker die een deel van zijn gezicht bedekte. Op de linkermouw van zijn jas stonden witte strepen of letters.

De politie vraagt getuigen die rond 22.00 uur iets verdachts gezien hebben in de omgeving van het Sabangplein of een bovenstaand signalement herkennen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000. Ook zoekt de politie camerabeelden uit de omgeving van het Sabangplein. Dit kunnen bijvoorbeeld beelden van een deurbelcamera zijn, waar de verdachten mogelijk op zijn te zien. Upload deze beelden in het online tipformulier o.v.v. zaak nummer: 2023026338

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen