Politie zoekt doorrijder pompstation Hoendiep, waarbij medewerker werd overreden

Foto: Google Maps

Bij een benzinestation aan het Hoendiep in Groningen vond donderdagmiddag 8 december een ernstig incident plaats. Daarbij is een auto over de benen van een medewerker van het Gulf-pompstation gereden, meldt de politie. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Doorrijden na tankbeurt

De politie kreeg de melding rond 15.45 uur van de doorrijder. Een man weigerde te betalen nadat hij getankt had. De medewerker van het pompstation probeerde vervolgens te voorkomen dat de man wegreed, maar kwam hierbij ten val. De doorrijder reed daarna over de man heen en wist te ontkomen. Het slachtoffer bleef gewond achter.

Het voorval heeft een grote impact op het slachtoffer en de mensen die het voorval gezien hebben.

Op de camerabeelden van het pompstation is het kenteken van de auto, een zwarte Renault Megane Scenic, zichtbaar. Daarnaast worden getuigen gehoord en wordeb slachtofferverklaringen opgenomen.

Oproep aan doorrijder en getuigen

De politie heeft de bestuurder van de auto nog niet kunnen aanhouden en roept hem op zich te melden. De politie vraagt daarnaast mensen die meer informatie hebben over het incident of de zwarte Renault Megane Scenic gezien hebben in de buurt van het pompstation te bellen met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen