Politie zoekt getuigen na overval op Pathé Groningen

Foto: De Redactie

Bioscoop Pathé aan het Zuiderdiep werd zondagavond overvallen in Groningen en daarbij werd een geldbedrag buitgemaakt, meldt de politie. De politie is op zoek naar een verdachte en roept getuigen op om zich te melden.

Rond 21.15 uur liep de verdachte de bioscoop binnen en eiste bij de kassa aangekomen geld van de medewerker. Nadat het geldbedrag gegeven was vertrok de man aar de Haddingestraat, in de richting van de Vismarkt. Een oplettende bioscoopmedewerker had door wat er gebeurde en liep snel weg om hulp in te schakelen. Er raakte niemand gewond.

De verdachte werd volgens de politie eerder op de avond al door getuigen gezien in de binnenstad van Groningen. Het gaat om een witte man van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg op de avond van de overval een donkere broek, een donkere korte jas met een wit accent op de linkermouw bij de bovenarm. Ook droeg hij een zwarte baseballpet met het logo van Mercedes. Hij had een zwarte sjaal om zijn nek, die op het moment van de overval hoog opgetrokken was tot vlak onder de ogen.

De verdachte is nog niet aangehouden. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zondagavond contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen