Reconstructie en nieuwe beelden mishandeling Ocean 41 in Opsporing Verzocht

Foto: Google Maps

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht toont de politie dinsdagavond nieuwe beelden van beveiligingscamera’s en een reconstructie van een zware mishandeling, die eind maart plaatsvond in Beachclub Ocean 41 aan de Grote Markt.

Op 28 maart van dit jaar werd een 22-jarige man uit Groningen op z’n kaak geslagen, nadat het slachtoffer kort na middernacht tegen een andere bezoeker botste in de horecagelegenheid. “Hierop ontstond een korte woordenwisseling en vanuit het niets sloeg de verdachte de Groninger vol op z’n kaak. Het slachtoffer komt ten val en later bleek dat hij een gebroken kaak had overgehouden aan de klap”, aldus de politie. “Wanneer een vriend van het slachtoffer verhaal wil halen, krijgt ook hij flinke klappen door een tweede verdachte”.

De politie zoekt de twee mannen die verantwoordelijk zijn voor de mishandeling van twee slachtoffers. Van de beide verdachten zijn beelden.

De politie vraagt mensen die één of beide mannen herkennen of aanwezig waren bij het incident contact op te nemen via het tipformulier of te bellen met de opsporingstiplijn bellen: 0800-6070. Een anonieme melding kan via Meld Misdaad Anoniem door te bellen met 0800-6070.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen