Getuigen gezocht van brandstichting bij woning Boeg

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen van brandstichting bij een woning aan de Boeg in Lewenborg.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam een melding rond 3.00 uur, dat een brandend voorwerp tegen een woning zou zijn gegooid, meldt de politie.

De bewoner van een woning aan de Boeg zag een flits en hoorde een explosie. Daarna woedde een kortdurende brand bij de woning. De bewoner zag een persoon in zwarte kleding wegrennen. Het gaat vermoedelijk om een man met een breed postuur. Het lukte de bewoner de brand zelf te blussen. Er wordt aangifte gedaan van brandstichting.

Onderzoek gestart

De politie startte direct een onderzoek gestart en ging op zoek naar sporen. Zaterdag wordt er buurtonderzoek gedaan in de omgeving van de Boeg. Ook wordt er gezocht naar camerabeelden waar iets op te zien is wat mogelijk met dit incident te maken heeft.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben, de explosie hebben gehoord of de lichtflits hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook zoekt de politie camerabeelden uit de omgeving, bijvoorbeeld van een deurbelcamera of een dashcam. Informatie delen kan ook door het tipformulier te gebruiken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen