Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval bij Hoofdstation; automobilist rijdt door

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdagavond rond 20.20 uur plaatsvond aan de Stationsstraat in Groningen. De automobilist reed na de aanrijding door, meldt de politie.

Een 64-jarige fietser uit Groningen raakte zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zoekt de bestuurder van de betrokken auto. Het gaat om een wat ouder model donkere BMW 1-serie. De auto heeft waarschijnlijk aan de voorzijde beschadigd is.

De automobilist is na de aanrijding doorgereden in de richting van het Emmaviaduct/de Emmabrug. Mogelijk is de auto daar afgeslagen richting het centrum van de stad (Emmaplein) of rechtdoor richting de Eeldersingel.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die dinsdagavond 22 februari iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Stationstraat. Mensen met informatie of weten wie de bestuurder van de auto is worden gevraagd contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Ook vraagt de politie camerabeelden (bijvoorbeeld van een dashcam) uit de omgeving van de Groninger Stationsstraat, de omgeving van het Emmaviaduct, de Emmabrug, het Emmaplein of de Eeldersingel te delen met de politie. (Onder vermelding van zaaknummer 202204713).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen