Opsporing Verzocht: Overval supermarkt Eikenlaan in Groningen

Foto: De Redactie

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de overval op een supermarkt aan de Eikenlaan in Groningen. De overval vond vrijdagavond 27 augustus rond 21.30 uur.

Dinsdagavond zijn camerabeelden van de dader te zien in het televisieprogramma. De verdachte bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Het is volgens de politie niet bekend of het om een echt of nepvuurwapen gaat.

Het signalement van de dader is ook vrijgegeven. Het betreft een man met een normaal postuur, in de leeftijd tussen de 16 en 26 jaar. De ongeveer 1.75 meter lange overvaller droeg een zwarte jas met een capuchon of muts en droeg zwarte gezichtsbedekking. Hij was gekleed in een zwarte (trainings)broek en droeg zwarte schoenen met een witte zool en blauwe latexhandschoenen.

Kijk op politie.nl waar de beelden en alle informatie rondom deze overval te vinden zijn. De politie vraagt mensen met informatie of die de verdachte herkennen contact op te nemen via de Opsporingstiplijn 0800- 6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

De uitzending van Opsporing Verzocht is om 21.20 uur te zien op NPO1.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden