Moeder (37) en dochter (2) ernstig gewond bij geweldsincident Vinkhuizen; Stadjer (41) aangehouden

Foto: De Redactie

Een 37-jarige vrouw en haar tweejarige dochter ernstig gewond geraakt bij een geweldsincident aan de Marmerstraat in Vinkhuizen. Een 41-jarige man is inmiddels aangehouden als verdachte, meldt de politie vrijdagochtend.

De vrouw en haar kindje werden vrijdagochtend rond 4.30 uur ernstig gewond aangetroffen in de Marmerstraat. De vrouw en het kind zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Kort na de melding werd in de omgeving een 41-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast en zal worden verhoord.

De politie is een onderzoek gestart. De directe omgeving van de plaats delict is afgezet. Daar wordt momenteel forensisch onderzoek gedaan. Ook zal er buurtonderzoek worden gedaan.

Getuigen

De politie zoekt getuigen en vraagt mensen die in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september in deze omgeving iets hebben gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Ook komt de politie graag in contact met mensen uit de omgeving die mogelijk camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden