Doorbraak in vermissingszaak Jesse van Wieren?

Dinsdagavond 5 januari zijn een 25-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden uit Kloosterburen, aangehouden voor betrokkenheid bij de vermissing van de 28-jarige Jesse van Wieren uit Leens.

In de tuin van de woning van de 25-jarige man is een lichaam gevonden. Het is nog niet zeker of het om de vermiste Jesse van Wieren gaat.

Het lichaam moet nog geidentificeerd worden. Het Nederlands Forensisch Instituut zal sectie verrichten. Dit onderzoek moet meer helderheid geven over de doodsoorzaak.

De politie kreeg maandagavond belangrijke informatie binnen over Jesse, die sinds de nacht van Oud en Nieuw vermist werd, meldt de politie.

Hierop werd dinsdag begonnen met een uitgebreid forensisch onderzoek in en rondom een woning aan de Hoofdstraat van de 25-jarige verdachte in Kloosterburen. Het onderzoek leidde naar de vondst van een lichaam in de tuin bij de woning.

Ingesloten

Beide verdachten zijn ingesloten. Zij worden gehoord over hun betrokkenheid. Op deze zaak is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met 25 rechercheurs gezet.

Vermissing

De 28-jarige Jesse Van Wieren verdween Oudejaarsnacht na een bezoek aan café Willibrord in Kloosterburen. Hij vertrok rond 04.00 maar kwam niet aan bij een vriend in Kloosterburen, waar hij zijn fiets had staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen