Vermist meisje (15) uit Brabant mogelijk tegen haar wil vastgehouden in Groningen

Foto: Politie

De vijftienjarige Celine van Es uit het Brabantse Berghem wordt vermist sinds 23 oktober. Mogelijk is het meisje tegen haar wil meegenomen naar de provincie Groningen. Dat is één van de scenario’s waar de politie rekening mee houdt.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak. Het meisje is voor het laatst gezien rond 17.30 uur nadat zij de woning van haar moeder aan de Schoolstraat in Berghem verliet. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.

Ze droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte jack met in de breedte een goudkleurige streep tot op de heup van het merk CoolCat. De capuchon heeft een goudkleurige voering. Daarnaast droeg ze een legging met een wit, grijs, zwart-camouflagepatroon.

De ouders van de Brabantse tiener maken zich ernstige zorgen. Mensen die meer informatie hebben, of die weten waar het meisje verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844, de opsporingstiplijn via 0800 – 6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden