Aanhouding na steekincident

Foto: Publiek Domein

Een 46-jarige man zonder vast woonadres is donderdagnacht aangehouden na een steekincident.

Een 40-jarige man uit Aduard betrapte rond 2.00 uur de verdachte bij zijn auto in de Blekerstraat terwijl deze de deur had opengemaakt.

Hij liep er heen en er ontstond een vechtpartij, waarna de verdachte wegrende, meldt de politie. De eigenaar van de auto rende achter hem aan en in de Westersingel ontstond opnieuw een gevecht tussen de twee.

De gewaarschuwde politie haalde de twee uit elkaar. De verdachte had verwondingen aan zijn hoofd. Tijdens een van de schermutselingen is de eigenaar van de auto vermoedelijk gestoken met een mes. Hij had een hoofdwond. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

De eigenaar van de auto kon na behandeling huiswaarts. De verdachte is in het ziekenhuis aangehouden en na medische behandeling overgebracht naar het cellencomplex waar hij is ingesloten.

Zowel op de Blekerstraat als op de Westersingel heeft de politie een ‘plaats delict’ ingericht en daar forensisch onderzoek gedaan. Er is een mes gevonden dat vermoedelijk door de verdachte is gebruikt. Dat is in beslag genomen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden