Meerdere aanhoudingen en bekeuringen bij verkeerscontrole stad

Foto: De Redactie

Bij een verkeerscontrole, die de politie donderdag hield zijn enkele personen aangehouden. Tijdens de controle werd gekeken naar de veiligheid van auto’s en overtredingen die de verkeersveiligheid in gevaar brengen, meldt de politie.

Een persoon probeerde tijdens de staande houding te ontkomen. Daarop volgde een achtervolging te voet, waarbij de politie een fiets van een omstander gebruikte kon deze persoon worden aangehouden. De persoon is aangehouden voor bezit softdrugs.

Ook werden twee bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Twee bestuurders kregen een proces verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Ook werd iemand aangehouden op grond van de Wet van de Identificatieplicht en moest één bestuurder een openstaande boete betalen. Een andere bestuurder kon een openstaande boete niet betalen.

Tijdens de controle werden meerdere bekeuringen geschreven voor onder andere rijden zonder rijbewijs, mobiel bellen, gladde band van de auto, rijden over doorgetrokken streep en het niet dragen van een gordel.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden