Man aangehouden na meerdere mishandelingen

Foto: CC BY-SA 3.0 / Wikipedia Commons/ M. Minderhoud

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 46-jarige Groninger in de Lijsterbesstraat aangehouden nadat hij een vrouw en haar 30-jarige vriend uit Amsterdam had mishandeld.

Bij de melding van de mishandeling hoorde de politie dat de verdachte ook nog de ruiten had ingeslagen. Toen ze bij de woning kwamen was de verdachte verdwenen. De 30-jarige had een snijwond in zijn arm en moest voor hechtingen naar het ziekenhuis.

Tegelijkertijd kwam er een melding van een 34-jarige pizzakoerier uit de stad, meldt de politie. Hij bleek te zijn belaagd met stokken door dezelfde verdachte.

De vrouw en de 30-jarige hadden pizza besteld. Toen er werd aangebeld dachten ze dat het de pizzakoerier was en deden de deur open.

De 30-jarige werd gelijk aangevallen. Hij zag dat zijn aanvaller iets in zijn handen had maar hij zag in de hectiek niet wat het was. De vrouw werd onder andere op haar hoofd geslagen. Na een worsteling konden ze hem het huis uitwerken.

Toen kwam de verdachte de pizzakoerier tegen die hij met stokken probeerde te slaan. Ook stak hij een mes in de auto van de 34-jarige. De vrouw wist wie de verdachte was. Agenten zijn naar het huis van de 46-jarige gegaan. Ze troffen hem buiten aan en hebben hem aangehouden.

De vermoedelijke aanleiding voor de ruzie ligt in de relationele sfeer. Er wordt aangifte tegen de verdachte gedaan. De politie doet onderzoek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden