Man (19) overleden na steekincident op schoolplein Lewenborg (Update)

Foto: Google Maps

Update: Een19-jarige man uit de stad Groningen is om het leven gekomen bij het steekincident. De politie gaat na eerste onderzoek uit van een geweldsincident met fatale afloop. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen via 0900-8844. Anoniem kan er informatie gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

In de nacht van donderdag op vrijdag is bij een steekincident op het schoolplein van openbare basisschool De Vuurtoren in Lewenborg een man overleden. De politie is een groot onderzoek gestart. De school blijft vrijdag dicht.

Na een melding rond 00.20 uur werd de man gewond aangetroffen op het schoolplein. Een voorbijganger vond de man. De man werd ter plaatse gereanimeerd door de hulpdiensten. ‘Het slachtoffer is overleden’, meldt de politie.

Het is onduidelijk was de toedracht is. Op het schoolplein is een onderzoek gestart. De identiteit van de man is niet bekend gemaakt.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden