5e Editie MEER-run afgelast

Foto: Archief De Redactie

De vijfde editie van de MEER-run op 15 mei gaat niet door vanwege de verlengde maatregelen rondom corona. Voor deze editie was een nieuwe route uitgestippeld.

Het evenement wordt ook niet op een ander moment dit jaar georganiseerd, meldt bureau Meerstad. Deelnemers die zich al hebben ingeschreven krijgen hun geld terug.

Zelf hardlopen in en rond Meerstad kan natuurlijk nog altijd, indien de maatregelen, zoals een minimale afstand van 1,5 meter nageleefd worden.

Over het Vlottendorp en Maisdoolhof wordt later een besluit genomen, in afwachting van de ontwikkelingen van de komende weken.

Verkoop- en informatiecentrum Meerstad

Het verkoop- en informatiecentrum Meerstad is gesloten vanwege de coronacrisis. De wijkbeheerder blijft beschikbaar voor alle vragen van bewoners. Medewerkers werken zoveel mogelijk thuis.

Het vaarseizoen is woensdag 1 april wel van start gegaan. De provincie heeft besloten de bruggen en sluizen in Groningen voorlopig te blijven bedienen volgens de tijden die in de winter gelden. Dat betekent dat de zelfbedieningssluis ‘Woldmeerverlaat’ voorlopig niet open gaat.

Kijk voor meer informatie: meerstad.eu

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden