De onthulling van… Behoud!

De onthulling van…’Behoud!’ Donderdagmiddag onthulde directeur Peter Bult de nieuwe veranderde naam van het gevestigde Schildersbedrijf De Graaf aan de Gotenburgweg in Groningen in de Remonstrantse kerk.

In aanloop naar de onthulling werden drie mini-documentaires gemaakt, waarin oud-directeuren De Graaf en Buursema en directeur Bult een tipje van de sluier oplichten: Het ontstaan, het 218 jaar vakmanschap en de toekomst van ons bedrijf. Beide heren werden bedankt voor het deelnemen aan de documentaires.

Het ontstaan

In het jaar 2002 nam Peter Bult Schildersbedrijf De Graaf over en in 2007 Schildersbedrijf Buursema in Leek. In 2011 kwam daar Schildersbedrijf Porte uit Zwolle bij.

Het bedrijf met 218 jaar Vakmanschap, de opstelsom van de gezamenlijke leeftijd van de schildersbedrijven De Graaf, Porte en Buursema, is in deze jaren meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is het bedrijf veranderd naar een bedrijf in totaalonderhoud van bouwwerken, in plaats van het traditionele schildersbedrijf waar het ooit mee begon.

Bij Behoud werken 80 vakmannen, ‘De bouwwerkhoeders’, met meerdere specialiteiten. Door het combineren van deze specialiteiten kan het bedrijf blijvende dienstverlening bieden, dat aansluit bij de opdrachtgevers voor morgen zonder te vergeten waar het bedrijf vandaan komt.

Onthulling

Het belang in het bedrijf zit volgens Bult erin dat je jezelf bent en dat relaties bestaan voor de lange termijn. Mede door veranderingen in de afgelopen jaren, mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen en langdurige relaties en samenwerkingen ontstond de wens bij Bult om het bedrijf te veranderen naar een totaal bedrijf.

Directeur Bult vertelde in aanloop naar de onthulling dat hij de bedenker is van de nieuwe naam, maar niet de uitvoerder. ‘Je doet niks alleen, maar bereikt het samen met het team’. ‘Een fantastisch team, waar hij blij mee is’.

‘Mensen die zichzelf zijn, leveren de beste prestaties’, aldus directeur Bult.

De onthulling vroeg Bult te doen door de drie langst werkende medewerkers van het bedrijf, waarna het moment startte naar de naam: Behoud!

Van het personeel kreeg Bult een speciaal beeld, een vogel als ‘Hoeder’ die het overzicht houdt op het personeel en de samenwerkingen met relaties.

Met de nieuwe naam ‘Behoud’, een nieuw logo en nieuwe kleuren op bedrijfskleding en -auto’s gaat het bedrijf door op de ingeslagen weg onder het motto ‘Vernieuwen met behoud van het goede’!

Ruim 220 mensen, waaronder familie, personeel, relaties en samenwerkingen waren aanwezig bij de onthulling.

Na afloop ontvingen de gasten een leuke goodie bag.

Kijk voor meer informatie: behoud.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden