Ondernemer David Muntinga brengt Profit First naar Groningen

Foto: V.l.n.r: Ron Saharyan, David Muntinga, Femke Hogema, Maja Donker

Cashflowcoach, David Muntinga heeft in februari als allerjongste wereldwijd – en allereerste in Groningen – zijn Profit First certificering behaald. De gedreven jonge ondernemer liep met enthousiasme en snelheid door het certificeringstraject en ontving afgelopen vrijdag 7 februari zijn officiële certificaat uit handen van Profit First Nederland eigenaar Femke Hogema.

Profit First

Profit First is een praktisch en toegankelijk cashflowmanagementsysteem. Met Profit First maak je altijd winst, ervaar je rust in je financiën en maak je betere keuzes. David Muntinga kan met deze certificering op zak zijn bedrijf de Cashflowcoach naar een volgend niveau tillen. Klanten nóg beter helpen om hun inkomstenstromen te splitsen, de financiën te stroomlijnen en real-time inzicht te verkrijgen op hun cashflow.

Profit First is een groeiende organisatie die inmiddels ruim 70 boekhouders, accountants, business-coaches en virtual assistants heeft opgeleid in Nederland. Dankzij deze certificering kunnen zij de methode Profit First op maat implementeren bij ondernemers.

David Muntinga

David Muntinga startte op 19-jarige leeftijd als jonge ondernemer en heeft niet stilgezeten. Naast zijn bedrijven ‘de Boekhoudcoach’ en ‘de Cashflowcoach’ is hij bestuurslid bij Jonge Bedrijven Netwerk Groningen en is hij een bekend gezicht in het ondernemende en vooruitstrevende Groninger landschap.

Aanmelden

Aan de slag om je bedrijf (weer) financieel gezond en winstgevend te maken? Laagdrempelig en met resultaat? Op vrijdag 20 maart is het Profit First dag en worden er door het hele land workshops gegeven.

In Groningen kan deelgenomen worden op twee tijdstippen, namelijk van 10.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 16.00 uur.

Locatie: The Rock, Atoomweg 6b in Groningen

Kijk voor meer informatie en aanmelden: decashflowcoach.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden