Groningse start-up wint titel website van het jaar

Website van het jaar.
Foto: FIT.nl

De Groningse start-up FIT.nl is woensdag in Amsterdam verkozen tot beste en populairste website van het jaar 2019 in de gelijknamige verkiezing. FIT.nl won de prijs in de categorie wellbeing&fitness.

Het team van coaches, diëtisten en wetenschappers sleepte hiermee voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste website in deze categorie binnen. Het online fitness- en gezondheidsplatform was ook dit jaar weer verrast te mogen winnen van grote merken als Men’s Health & Basic Fit.

De Website van het Jaar-verkiezing is een online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Er zijn 37 categorieën. Het publiek beoordeelt de websites op verschillende zaken, waaronder inhoud, navigatie en ontwerp. Daarnaast kiest de vakjury een prijs voor de beste website.

FIT.nl is sinds de oprichting uitgegroeid tot een landelijk gezondheidsplatform met eigen gratis en betaalde producten, een gepubliceerd boek ‘De FIT Methode’, personal coaching, recepten en honderden pagina’s aan gratis informatie. De insteek van FIT.nl: zo veel mogelijk mensen helpen met een fitte leefstijl, met zo veel mogelijk gratis en evidence-based informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden