Promotiedagen 2019

Foto: Archief De Redactie

De 33e editie van de Promotiedagen, het grootste zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland, vindt dinsdag 5 en woensdag 6 november plaats in Martiniplaza.

De Promotiedagen is hét event voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. De Promotiedagen 2019 staan in het teken van groei. Groei door Marketing, Duurzaamheid, Innovatie en Export.

Opening

Ilja Gort, wijnboer in Frankrijk, televisiepresentator en schrijver opent met een verrassende, geestige performance over hoe je het beste uit je leven kunt halen de 33e editie van de Promotiedagen. De tweede beursdag start inspirerend met kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde, die zijn visie komt delen met het noordelijke bedrijfsleven. In zijn interactieve lezing onderzoekt Roosegaarde de sociale rol van design, het belang van schoonheid samen met zijn visie op de toekomst.

Programma

Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Workshops zijn er onder meer bij Google’s Digitale Werkplaats, waar je kunt werken aan je digitale skills in een zestig minuten durende workshop. In het Marketingtheater is een marketingquiz te volgen, leren over zakelijk vloggen en de gouden kansen van Pinterest te ontdekken. Bezoek de Arena voor een sessie over Cybersecurity (Rickey Gevers) of Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade, door Ynzo van Zanten (Tony’s Chocolonely). In de nieuwe PD Campus is de Univé College Tour of ‘de kracht van een slecht idee’, door Rico Bakker te beleven.

Vijf sprekerspodia

Ook zijn er vijf sprekerspodia: De Arena, de Campus, de Sportlounge, het Marketingtheater én het Exportplein.

Diverse beurspleinen

Verder is er een grote variatie aan beurspleinen, onder andere de vertrouwde regionale en collectieve pleinen zoals Pleinen Oldambt, Midden-Groningen, Veendam-Pekela, Stadskanaal, Westerkwartier Noordenveld, Het Hogelandplein, de collectieve stands van de Bedrijvenverenigingen uit Groningen, FC Groningen voetbalveld, netwerkstands van BNI en Netwerk Noord én het Duitse plein No(o)rd.

Nieuwe pleinen zijn dit jaar het Exportplein, de PD Campus, de Marketingstraat en het Duurzaam Inspiratie Plein.

De combinatie van een sterk deelnemersveld en een bomvol programma dwingen de bezoekers een keuze te maken tijdens deze dagen.

Bekijk hier het beursprogramma en het totale beurspleinen overzicht.

Openingstijden

Dinsdag 5 november van 12.00 uur tot 22.00 uur;
Woensdag 6 november van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Locatie

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden