FotostudioAM | Woldmeer Fotografie: van hobby naar professioneel bedrijf

Foto: © Arie van der Meer

Van hobby uitgegroeid naar een ervaren professioneel bedrijf. Dat is FotostudioAM | Woldmeer Fotografie.

Eigenaar Arie van der Meer is vanaf zijn jeugd al hobbymatig bezig met fotografie. In de analoge tijd beschikte hij ook over een doka om de gemaakte foto’s zelf af te drukken. Van der Meer vertelt ‘bedrijfsmatig begonnen te zijn op de 2e verdieping van een woning in de stad’. Nu bijna 10 jaar later is het bedrijf uitgegroeid naar een ruime professionele fotostudio en instructieruimte op de begane grond.

Fotograaf Arie van der Meer. © Frank Doornhof

De fotostudio, gespecialiseerd in studiofotografie bestaat uit een grote ruimte met verschillende lichtbronnen, achtergronden en decorstukken. Ook is er een aparte ruimte met verschillende kostuums en de mogelijkheid voor de klant om gebruik te maken van visagie.

© Arie van der Meer.
© Arie van der Meer.

 

 

 

 

Van der Meer combineert het werken als teamleider in het middelbaar onderwijs met het werk als fotograaf. Hij vertelt ‘dat dit een prima combinatie is en de fotografie als een passie te zien, die energie geeft’.

FotostudioAM | Woldmeer Fotografie

In de studio kan men terecht voor portret- of profielfoto’s, een fotoshoot, familiefoto’s, maar ook voor bijzondere wensen.

Voor een fotoshoot in een bepaald thema, beschikt de studio over verschillende kostuums en kleding in allerlei stijlen. Tevens zijn er allerlei attributen, zogenaamde ‘props’ beschikbaar. De klantenwens staat centraal.

Ook voor feesten, evenementen, bedrijfspresentaties, een ‘smoelenboek’ van de werknemers of het maken van foto’s voor een website kan men terecht bij fotostudioAM.

Daarnaast verzorgt van der Meer diverse workshops, waaronder de basiscursus ‘Haal meer uit je digitale camera’ of ‘niet meer op de automatische stand fotograferen’. Deze workshops worden zowel in de eigen studio aan de Weiwerd als in het wijkgebouw de Rietvogel gegeven in de wijk Reitdiep.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden: www.fotostudioam.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden