Vanaf 26,50 euro onbeperkt dineren bij Taste & Flavor, inclusief bier en wijn!

Foto: Taste & Flavor

Advertorial – Daar waar een verzameling van wereldse gerechten in één keuken samenkomt. Door het All You Can Eat concept kun je van alles wat proberen; Italiaanse specialiteiten, traditioneel Chinees, Vietnamees, Japanse sushi en teppanyaki, wok, BBQ en met geluk ook Groningse eierballen! Toetjesliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres. Neem wat vers gesneden fruit, ijs, zelfgemaakte pannenkoeken en wafels, spekkoek, verse slagroom, noem het maar op.

De ambiance

De Reitdiephaven is dé hotspot voor toeristen en fotografen. Het uitzicht over de gekleurde huisjes en de boten die dobberen in de haven, maakt dat dit wereldrestaurant één van Gronings meest unieke locaties is om te dineren. Met het industriële karakter en de grote havenschilderingen aan de muur van Rotterdam en Shang-Hai, wordt die sfeer extra benadrukt.

Er wordt ook aan de kleintjes gedacht. Er staat een speelkasteel met glijbanen, een voetbaltafel, verkleedkleren, computerspellen en knutsel/tekenmateriaal. Naast dat het geschikt is voor gezinnen en families, komen er ook regelmatig grote groepen. Bedrijfsuitjes met 100 personen is hier dan ook niet vreemd. Taste and Flavor biedt meer dan 500 zitplaatsen en is daarmee één van de grootste restaurants van het noorden.

Arrangementen

Alle arrangementen bij Taste & Flavor zijn inclusief drinken, waaronder bier en wijn. Voor een vaste prijs kun je onbeperkt genieten.

2 uursarrangement                      €29,50

2,5 uursarrangement                   €32,00

3 uursarrangement                      €34,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar                €2,25 per leeftijdsjaar

65+                                                       €2,00 korting

Extra voordelig dineren kan met de Early Bird op zaterdag en zondag. Dit arrangement is 2 uur lang en kost €26,50 per persoon. Op zaterdag begint de Early Bird om 16:00 uur en op zondag om 15:30 uur. Klik hier voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden