Jorn Hofman wint Rabo Ondernemersprijs en publieksprijs

Jorn Hofman (midden) heeft de Rabo Ondernemersprijs gewonnen.
Foto: © Wouter Brem

Jorn Hofman won donderdag zowel de Rabo Ondernemersprijs ter waarde van 10.000 euro als de publieksprijs. Beide prijzen werden uitgereikt tijdens de eerste editie van de Dag van de Ondernemende Student, een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen.

Rabo Ondernemersprijs en publieksprijs

Met de Rabo Ondernemersprijs daagden de Hanzehogeschool Groningen en de Rabobank de afgelopen maanden studenten uit hun ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen.

Uit de in totaal 58 inzendingen selecteerde een jury drie studenten voor de Rabo Ondernemersprijs. De drie studenten presenteerden hun bedrijfsideeën donderdag tijdens de finale van de Dag van de Ondernemende Student.

Flexibele modules voor een camper

Rob Verhofstad, lid van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool, en Peter Schey, directeur Bedrijven Rabobank Stad en Midden Groningen, maakten de winnaar van de Rabo Ondernemersprijs bekend. Winnaar Jorn Hofman kan de door hem gewonnen 10.000 euro gebruiken om zijn bedrijfsidee, flexibele modules voor een camper, verder uit te werken.

Publieksprijs

Naast de Rabo Ondernemersprijs werd donderdag ook een Publieksprijs uitgereikt. Bezoekers van de Dag van de Ondernemende student konden hun stem uitbrengen op één van de kandidaten.

Drie publieksprijzen werden uitgereikt en ook daar was Jorn Hofman de winnaar. Hij ontving een cheque ter waarde van €1137,60.

Jetze de Jong ontving de tweede publieksprijs en Alwin Tammenga mocht de derde prijs in ontvangst nemen.

Ondernemerschap bij de Hanzehogeschool

Het Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen wil ondernemerschap stimuleren bij studenten. Het doel is een positieve bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van de regio.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden