Little Lovely Living sluit haar deuren

Foto: Google Maps

De brandstore van A Little Lovely Company, gevestigd is aan de Astraat 16, sluit 12 mei aanstaande de deuren. De Groningse groothandel gaat zich volledig focussen op de ondersteuning van haar wereldwijde resellers. laat het bedrijf weten in een persbericht.

A Little Lovely Company levert haar unieke designs op lovely producten aan ruim 3200 winkels wereldwijd.

“Retailland heeft het zwaar, met name in de EU, merken wij de laatste maanden”, aldus Judith de Ruijter, één van de oprichtsters van A Little Lovely Company.

Besloten is dat een eigen fysieke winkel niet meer binnen de groeistrategie van A Little Lovely Company past voor de komende jaren. “Met pijn in het hart hebben we de keuze gemaakt om onze locatie in de Astraat te sluiten. We merken dat er vanuit ons hoofdkantoor veel energie gaat zitten in een eigen winkel. Dit strookt niet met wie wij oorspronkelijk zijn: ontwerpers en een groothandel,” legt Judith uit.

Dit jaar zal A Little Lovely Company zich gaan richten op het ontwikkelen van nieuwe collecties, maar ook op intensief contact met de resellers en in service en marketing.

Little Lovely Living is een publiekstrekker voor Groningen gebleken sinds de opening in 2016. Jong en oud reist af naar de brandstore voor de originele lovely collecties, maar ook voor de over-the-top milkshakes en uitbundige ijsjes. De populariteit, die ook zichtbaar is op social media, leverde bezoekers op vanuit het gehele land en zelfs daarbuiten.

Cadeaukaarten zijn in te wisselen tot en met 12 mei. Hierna zijn de producten alleen nog verkrijgbaar via andere verkooppunten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden