Jonge Bedrijven Netwerk Groningen viert 20-jarig jubileum

Foto: Jonge Bedrijven Netwerk Groningen

Het Jonge Bedrijven Netwerk Groningen (JBN) viert woensdag 27 maart hun 20-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met een spetterend feest in het Platformtheater op woensdag 27 maart. Onder andere een DJ van 2JOIN gaat een spectaculair optreden neerzetten.

Jonge Bedrijven Netwerk Groningen

JBN is hét netwerk voor startende ondernemers in de provincie Groningen, dat een laagdrempelig en informeel platform zonder beperking qua leeftijd, opleiding of bedrijfsgrootte biedt om te netwerken.

JBN biedt online exposure door een gratis bedrijfsprofiel op de website, workshops, een buddytraject en bedrijfsbezoeken. Hiermee wil het JBN kennisoverdracht verzorgen en stimuleren, een netwerk creëren en zonder verplichtingen onderlinge commercie stimuleren en faciliteren. JBN Groningen werkt samen met grote partners als 2JOIN, ING en Makro.

Het JBN organiseert maandelijks één of meerdere activiteiten, zoals een workshop en er is een maandborrel.

Ontstaan

JBN werd opgericht op 22 maart 1999 door Johannes Antonius (Jan) van den Bremer (econoom) en Fopke Harm Diephuis (adviseur). Het organisatiecomité bestond uit elf mannen en vrouwen.

Het doel was ondernemers die korter dan 7 jaar een onderneming voeren (in 2002 is dit gewijzigd naar 5 jaar) gelegenheid te bieden tot het leggen van onderlinge contacten. Daarbij lag de nadruk op het uitwisselen van ervaringen, signaleren en oplossen van problemen, inspelen op actuele ontwikkelingen en optreden als belangenbehartiger voor de deelnemers. De stichting wil dat doel bereiken door het organiseren en houden van bijeenkomsten, workshops, inleidingen en presentaties.

Het feest start om 20.30 uur en duurt tot uiterlijk 00.00 uur. Het is mogelijk als JBN lid om één andere ondernemer mee te nemen.

Voor wie met de auto komt kan parkeren in parkeergarage Boterdiep, onder The Student Hotel. Het adres is Platformtheater, Boterdiep 46 in Groningen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: jbngroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden