Volop kansen in de Week van Zorg en Welzijn

Foto: Zorgplein Noord

Vanaf vandaag, maandag 11 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. De boodschap in Noord-Nederland luidt: ‘Wil jij van waarde zijn in je werk? Maak dan de overstap!’

Zorg- en welzijnsorganisaties organiseren tot en met zaterdag 16 maart ruim 300 activiteiten in Groningen, Friesland en Drenthe. De grootste sector van Nederland voert voor het zevende achtereenvolgende jaar campagne.

In de Week van Zorg en Welzijn kunnen belangstellenden zich oriënteren op de uiteenlopende mogelijkheden. Er zijn volop kansen om de eerste of volgende stap te maken in je werkzame leven. Maak op een laagdrempelige en effectieve manier kennis of kom gewoon rondneuzen.

In de Week van Zorg en Welzijn kan meegelopen worden met zorg- en welzijnsprofessionals en speeddaten voor een (eerste) baan of eerst eens kennismaken. Ook in Groningen, Friesland en Drenthe openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor jou.

Speeddaten

Bij 35 zorg- en welzijnslocaties kan men speeddaten om kennis te maken met een organisatie. Weet jij wel wat je wilt en zoek je een (andere) baan, werkervaringsplek, vakantie- of vrijwilligerswerk? Dan zijn er legio mogelijkheden om te solliciteren. Kijk op www.wzwnoord.nl bij de afzonderlijke zorg- en welzijnsorganisaties voor het aanbod.

Open huizen

Heb jij weleens gedacht: ‘Is zorg en welzijn iets voor mij?’ Hebben anderen weleens gezegd dat je er geschikt voor bent? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen? Bezoek een of meerdere open huizen tijdens de Week van Zorg en Welzijn en ervaar hoe waardevol het werk is. Je ziet de veelzijdigheid, de mogelijkheden en de nieuwste technologieën. Maak kennis met kunde.

Meelopen

Ook meelopen in de Week van Zorg en Welzijn is mogelijk. Diverse zorg- en welzijnsprofessionals staan klaar en geven een realistische indruk van hun werk.

Naast het speeddaten, meelopen en open huizen organiseren zorg- en welzijnsorganisaties nog veel meer activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Kijk voor meer informatie: www.wzwnoord.nl.

De aftrap

De aftrap van deze nationale Week van Zorg en Welzijn vindt vandaag plaats in Baarn. Ook de vaandeldrager van Noord-Nederland, Jeanet Wassens zal hierbij aanwezig zijn. Zij is herintredende doktersassistente. De organisatie hoopt dat mensen in haar voetsporen zullen treden om te gaan werken in de sector Zorg en Welzijn.

'

Reacties

article
792233
Volop kansen in de Week van Zorg en Welzijn
Vanaf vandaag, maandag 11 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. De boodschap
https://groningen.nieuws.nl/ondernemers/792233/volop-kansen-in-de-week-van-zorg-en-welzijn/
2019-03-11T08:50:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/03/10194527/week-van-zorg-en-welzijn-2019-1.jpg
Ondernemers