‘Groningen als metropool voor online marketing bureaus’

Foto: © Online marketing bureau SmartRanking

Online marketing bureaus zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Eén van de snel groeiende bureaus in Groningen is het 3 jaar geleden opgerichte Online marketing bureau SmartRanking.

Als ondernemer loop je volgens SmartRanking de kans ten onder te gaan zonder een goede online marketingstrategie. Daar komt bij dat de concurrentie binnen alle vakgebieden online groot is en dat steeds meer klanten zich online oriënteren. Al jaren schieten online marketingbureaus als paddenstoelen uit de grond.

‘Groningen metropool voor online marketingbureaus’

In Groningen zijn veel hard groeiende marketingbureaus actief, waaronder Storm Digital, Traffic4U, Pink Marketing, Harvest Digital, Tomorrowmen en SmartRanking. Deze bureaus werken voor tal van landelijke en internationale bedrijven. ‘Hierdoor mag Groningen zich een waar metropool voor online marketingbureaus noemen’, aldus SmartRanking.

Steeds meer bedrijven uit de Randstad zien ook dat er in Groningen goede resultaten afgeleverd worden, wat ervoor zorgt dat de Groningse bureaus allen hard doorgroeien. Met een groei van 110 procent in 2018 en landelijk bekende klanten doet SmartRanking binnen deze periode al mee in de top van online marketing.

Onderscheidend vermogen

Onderscheidend vermogen is van groot belang, doordat veel online marketingbureaus een uitgebreid segment diensten aanbieden, van SEO tot aan affiliate marketing. Jarik Oosting, oprichter van SmartRanking, wilde zich onderscheiden tussen de vele bureaus. Met de focus op SEO weet SmartRanking dit te doen, wat terug te zien is in de jaarlijkse groei.

‘De verwachting is dat de online marketingbureaus in Groningen de komende jaren hard door zullen groeien’, aldus SmartRanking.

(Bron: ingezonden bericht)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden