Uittips voor zondag 25 februari

Foto: Archief De Redactie

Naar de Stadjersmarkt, meedoen aan Tussenland: een meditatieve luisterwandeling langs stadsrand Groningen of de jeugdtheatervoorstelling ‘De Familie van Nielie! (6+) bezoeken. Hieronder leest u een overzicht.

Stadjersmarkt in de MartiniPlaza

Vandaag is de Stadjersmarkt te bezoeken in MartiniPlaza. Op deze gezellige markt kunnen bezoekers langs verschillende stands, luisteren naar live muziek en er zijn kinderattracties.

De markt bestaat uit een vlooienmarkt met een brede collectie antieke en gebruikte spullen. Daarnaast is er een braderie met een gevarieerd aanbod van nieuwe artikelen.

De markt, georganiseerd door organisatiebureau Vitalis, is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

De entree is € 3,50 (kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis).

Locatie

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Tussenland: een meditatieve luisterwandeling langs stadsrand Groningen

Vandaag kunnen belangstellenden een luisterwandeling langs de stadsrand van Groningen maken onder de noemer ‘Tussenland’ De wandeling start in de kerk van Leegkerk.

In deze voorstelling leidt theatermaker Sijas de Groot de bezoeker door het grensgebied waar stad en land elkaar ontmoeten. In ruim anderhalf uur worden wandelaars met een audiotour door de omgeving van Vinkhuizen, de Held en Gravenburg geleid.

Tussenland is een solitaire luisterwandeling waarin kennis van landschap en stedelijke omgevingen op poëtische wijze wordt verweven met persoonlijke ervaringen en spirituele inzichten.

Lees ook: ‘Tussenland’: een meditatieve luisterwandeling langs stadsrand Groningen

Voor meer informatie en tickets: www.peergroup.nl.

Krokus Kriebels 2018 – ‘De Familie van Nielie! (6+)

Deze voorjaarsvakantie staat Krokus Kriebels 2018 opnieuw op het programma. Deze week vinden diverse voorstellingen voor de hele familie plaats in de Stadsschouwburg, De Oosterpoort en het Grand Theatre.

‘De Familie van Nielie! gaat over een splinternieuwe familie, met een vader, moeder, broer, zus, oma, een oude hond, een nieuw varken… en de familie wordt almaar groter’. De voorstelling is om 14.30 uur in de Stadsschouwburg.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen