Openingstijden supermarkten en winkels rond oud en nieuw 2017

Foto: De Redactie

De laatste boodschappen of inkopen vergeten rond oud en nieuw is geen probleem. Veel supermarkten en winkels zijn zowel zondag oudjaarsdag als nieuwjaarsdag geopend. Hieronder een overzicht.

Albert Heijn en AH to go

Op 31 december kan je bij alle filialen terecht tot 19.00 uur. 1 januari kan je boodschappen doen bij 132 Albert Heijn-filialen en bij 43 AH to go’s. De openingstijden verschillen per filiaal.

Lidl

Op oudejaarsavond kun je terecht bij 339 van de 400 Lidl-filialen. Op 1 januari zijn slechts 3 winkels geopend. De vestigingen hanteren allemaal hun eigen openingstijden.

Jumbo

Op nieuwjaarsdag kunnen we ‘hallo’ zeggen tegen 170 van de in totaal 580 Jumbo-filialen. Kijk hier voor alle specifieke openingstijden per supermarkt.

PLUS

De meeste filialen van PLUS zijn open tot 19.00 uur. De PLUS aan de Vechtstraat is oudejaarsdag geopend tot 19.00 uur. De PLUS aan de Oosterhamriklaan is geopend tot 17.00 uur. Op nieuwjaarsdag zijn beide filialen in Groningen gesloten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van PLUS.

Aldi

Voor de openingstijden per filiaal verwijst Aldi naar de filialenzoeker op hun website.

Coop

De Coop in Groningen hanteert verschillende openingstijden. Op oudejaarsavond zijn de meeste filialen geopend tot 19.00 uur. Ook zijn verschillende filialen nieuwjaarsdag geopend. Kijk hier voor de openingstijden.

Koopzondag

Ook is het koopzondag in Groningen op oudejaarsdag. De meeste winkels in de binnenstad zijn geopend tot 17.00 uur. Winkelcentrum Lewenborg houdt ook koopzondag. De meeste winkels zijn geopend vanaf 10.00 uur. Dit geldt ook voor de HEMA, bakker en slager.

Recordaantal supermarkten open tijdens Oud- en Nieuwjaarsdag

Tijdens Oudjaarsdag zijn een recordaantal supermarkten in 320 gemeenten in Nederland open. Op Nieuwjaarsdag wordt er zelfs een record verbroken: Twintig procent van de supermarkten is op 1 januari gewoon open. In 2015 was dit slechts vijf procent. Dit blijkt uit cijfers van openingstijden.nl (www.openingstijden.nl)

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden