De voordelen van kunststof kozijnen op een rij

Nieuw Roden-Hogenberg, Zevenhuisterweg.
Nieuw Roden-Hogenberg, Zevenhuisterweg.
Foto:

Heb je nog geen kunststof kozijnen? Dat is jammer! Want kunststof kozijnen hadden je deze zomer al veel voordelen op kunnen leveren. Ben je benieuwd wat je hebt gemist? We zetten het graag even overzichtelijk voor je onder elkaar:

  • De isolatie en ventilatie van kunststof kozijnen komen in de zomer uitstekend tot hun recht. In de zomer blijft het dankzij kunststof kozijnen met HR++ dubbel glas langer koel binnen.
  • Evenals warmte worden ook geluiden door kunststof kozijnen beter buiten gehouden. Ideaal bij warme dagen wanneer mensen langer buiten zitten en kinderen langer buiten spelen!
  • Zelfs met een brandende zon en broeierige hitte hoef je niet bang te zijn voor negatieve effecten op je kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen uitstekend tegen uv-straling. De kleur en de houdbaarheid van je kozijnen worden niet aangetast dankzij het duurzame karakter van kunststof kozijnen.
  • Wanneer de temperaturen tijdens een gemiddelde Nederlandse zomer flink variĆ«ren, hoef je niet bang te zijn dat jouw kozijnen krimpen of uitzetten. Met alle gevolgen van dien, zoals kieren en barsten.
  • In de zomer werken veel mensen het schilderwerk van hun kozijnen weer eens bij. Bij kunststof kozijnen is dat niet nodig. Kunststof is nagenoeg onderhoudsvrij waardoor je je deze zomer niet in allerlei bochten had hoeven te wringen om je kozijnen van een nieuwe laag verf te voorzien.
  • Staat je huis te koop? Kunststof kozijnen worden vaak als een pluspunt ervaren bij de verkoop van een woning.

Van al deze voordelen had je dus kunnen genieten als je al kunststof kozijnen had gehad. Dat zijn dan ook de redenen waarom je ze zeker alsnog zou moeten overwegen. Want ook in de winter, het hele jaar door dus, bieden kunststof kozijnen deze aantrekkelijke voordelen. En in de winter heb je bovendien als extra voordeel dat je dankzij de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen van een lagere energierekening profiteert. Kunststof kozijnen zijn dus een investering die je na verloop van tijd weer terugverdient.

De mogelijkheden van Jansma Burdaard

Bij Jansma Burdaard ben je aan het juiste adres voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Winschoten, Delfzijl, Winsum en omstreken. Al vele jaren heeft Jansma Burdaard naar volle tevredenheid kunststof kozijnen in Groningen geplaatst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Mede mogelijk gemaakt door: Jansma Burdaard.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen