‘Flow Business Event trakteert ondernemers op topsprekers’

Anita Jakobs.
Anita Jakobs.
Foto: © Mandy vd Weerd

‘Eindelijk’, een gróót ondernemersevent in het Noorden waar je als professional niet alleen kunt netwerken en met je klanten bezig bent, maar een event waar je zélf van groeit zodat je vol energie je bedrijf of organisatie naar een next level kunt leiden, dát was de droom van Anita Jakobs van Business Comfort. Op 30 november vindt dat event plaats met een dagvullend programma op Airport Eelde én ex-topschaatser Mark Tuitert op het podium.

“Het was tijd voor een groot zakelijk event als dit”, vertelt Anita. “Waarom moeten we vanuit het Noorden altijd naar Amsterdam of Utrecht voor die grote sprekers? Dit wilde ik hier, en dan met de diepgang die we hier ook graag zien: liever vier sprekers met een goed verhaal dan 12 keynotes waar niets van blijft hangen.”

Vier sprekers

Die vier sprekers zijn gelukt. Topsporter Mark Tuitert is inmiddels als ondernemer en auteur succesvol, host zijn eigen podcast en gaat het hebben over persoonlijk leiderschap. “Als ondernemer heb je vaak niet de tijd om daar volledige trainingen voor te volgen. Maar ik heb Mark gevraagd om er een mini-cursus van te maken. Zodat we evenveel resultaat behalen,” lacht Jakobs.

Andere sprekers zijn Marlou Volkerink over de match tussen body & mind en hoe je fit het zakenleven bestiert. Adine Faber-Versluis daagt je uit om verder te kijken naar je huidige inkomsten en meer vrijheid te creëren en makkelijker geld te verdienen. En Jonas van der Vlugt en Gijs Nilessen schreven samen een boek en delen hun recept om overtuigend je verhaal te brengen omdat je eigenlijk in élk zakelijk gesprek een presentatie houdt. Of je nu directeur, ZZP’er of hoofd Inkoop bent.

“Uiteraard is dat alles in een fijne vibe, met netwerkpauzes, een goede lunch én we sluiten af met een afterparty met DJ tot 19.00 uur. Want tja, we zijn hier ook wel zo nuchter dat we de volgende dag weer op de zaak moeten zijn. Maar dit keer dan wel boordevol kennis en energie om veel méér te laten stromen. Flow is niet voor de niks de naam van het Event geworden,” geeft Jakobs als laatste mee.

Informatie

Het Flow Business Event is van 9.30 uur tot 19.00 uur in de zalen van Groningen Airport Eelde aan de Machlaan 12 in Eelde.

Op deze Dag van de Ondernemer kunnen belangstellenden gebruik maken van de Black Friday Deal. Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.businesscomfort.nl/flow-business-event

Toegankelijk voor ondernemers, professionals & leiders

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen