Eerlijke Uitvaarten en vanBetekenis Uitvaartzorg vanaf nu in stad en provincie Groningen

Harry Haandrikman, oprichter van vanBetekenis Uitvaartzorg.
Harry Haandrikman, oprichter van vanBetekenis Uitvaartzorg.
Foto: via vanBetekenis Uitvaartzorg

In april is de aftrap van het uitvaartbedrijf vanBetekenis Uitvaartzorg in Groningen. Helemaal nieuw? Dat niet. We zijn al een aantal jaren actief en hebben inmiddels vele families geholpen bij het afscheid van hun dierbare. Maar vanaf nu zullen we iets meer van ons laten horen.

-Advertorial-

Wie zijn we?

We zijn een team van gedreven uitvaartverzorgers en uitvaartondersteuners die hun sporen in uitvaartland al ruimschoots verdiend hebben. Onze uitvaartverzorgers, Harry, Gerda, Kirsten, Margriet en Tea hebben bij elkaar al vele jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten in de meest uiteenlopende vormen. We kennen daardoor ook erg goed de weg in de hele omgeving en kunnen steunen op een groot netwerk.

Onze zorgteam is er alles aan gelegen om uw dierbare er zo mooi mogelijk uit te laten zien. En ook om alles op alles te zetten dit gedurende de hele opbaring zo te laten zijn. Hiervoor gebruiken we naast onze gedegen vakkennis ook de allernieuwste en beste technieken die er zijn.

Harry Haandrikman, de oprichter van vanBetekenis Uitvaartzorg is ook de grondlegger van het platform Eerlijke Uitvaarten. Een platform waarbij uitvaartbedrijven zijn aangesloten die een andere kijk op transparantie en integriteit hebben dan vele anderen.

Eerlijke Uitvaarten

Het platform Eerlijke Uitvaarten bestaat sinds 2019. Bij Eerlijke Uitvaarten zijn bedrijven aangesloten die heel duidelijk vertellen wat hun dienstverlening kost (het regelen van de uitvaart) en wat de rest kost (kisten, kaarten, koeling, bloemen, enz.). En aan die rest verdienen ze dan niets!

Helemaal niets? Nee, helemaal niets. Wij werken zo omdat – als we het vertrouwen van een familie krijgen om de uitvaart van hun dierbare te verzorgen – we 100% voor de belangen van die familie willen gaan. En dat lukt niet als wij zelf belangen hebben bij iedere keuze die een familie moet maken. Wij willen volkomen onafhankelijk een familie adviseren. En wij willen graag náást een familie staan. Niet er tegenover.

De band die wij met een familie opbouwen is daardoor vaak ook erg hecht. Het vertrouwen is 100%. Dat voelt voor de familie goed, maar zeker ook voor ons. Bijkomend voordeel voor de nabestaanden is dat onze uitvaarten vaak veel voordeliger zijn. Dat scheelt nogal wat. Maar ook onze kachel brandt. Daar hoeft niemand over in te zitten.

Onze manier van werken – de Eerlijke Uitvaarten-methode – heeft 17 miljoen fans roepen we altijd. Er zijn hooguit wat collega’s die ons minder leuk vinden, maar dat nemen we graag op de koop toe.

Het komende jaar

In het komende jaar zullen we in verschillende media regelmatig wat vertellen over zaken die met de uitvaart te maken hebben. Daarmee hopen we aan de ene kant de kennis van onze lezers wat te vergroten. Maar aan de andere kant hopen we dat we het gemakkelijker maken om over de uitvaart te praten. Heb je zelf al eens nagedacht over wat er moet gebeuren bij je eigen overlijden? En weet je partner dat dan van je? Of je kinderen?

Podcast

Binnenkort lanceren we ook een podcastwebsite www.vanbetekenisuitvaartpodcast.nl. Daarop staan podcasts over heel veel verschillende onderwerpen die met de uitvaart te maken hebben. Geen lange hoor. Hooguit 10 minuten. Maar dan kun je eens horen wat we over al die onderwerpen te vertellen hebben

Verzekeringen

Wist je dat je helemaal niet verplicht bent om je uitvaart te laten verzorgen door jouw uitvaartverzekeraar. Dat willen ze je wel laten geloven natuurlijk, maar dat is niet zo. Je bent altijd vrij om te kiezen wie de uitvaart van jou of jouw dierbare mag verzorgen. Bel daarom altijd bij een overlijden eerst de uitvaartverzorger van jouw keuze. Of wij dat nou zijn of iemand anders, dat maakt niets uit. Dan belt die de volgende ochtend jouw verzekeraar wel.

Voor nu bedankt voor de aandacht. Wil je een keertje praten over je uitvaart of heb je een vraag, bel ons dan gewoon via telefoonnummer 085-130 8382. Dat is altijd vrijblijvend en kost niets.

Kijk voor meer informatie: www.vanbetekenisuitvaartzorg.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen