Inschrijving 25e Groninger Ondernemingsprijs geopend

Foto: Jan Buwalda

De inschrijving voor de 25e editie van de Groninger Ondernemingsprijs is geopend. Succesvolle ondernemingen uit Stad en Ommeland kunnen zich tot uiterlijk 15 mei aanmelden voor deze prestigieuze prijs.

Lustrum

“Hoewel de Stichting Groninger Ondernemingsprijs al 26 jaar bestaat, reiken we de prijs dit jaar voor de 25e keer uit”, vertelt voorzitter Winfryd de Haan. “Dat komt, omdat de prijs in 2021 niet uitgereikt werd vanwege de coronapandemie. Daarom zal deze 25e editie een extra feestelijk karakter krijgen. We zijn trots op onze trouwe groep sponsoren, die dit jaar zelfs nog verder is gegroeid.”

Criteria

Men kan de eigen onderneming inschrijven, of een onderneming van een ander voordragen. Er zijn drie criteria:

De onderneming moet gevestigd zijn in Stad en/of provincie Groningen, moet langer dan 5 jaar bestaan en moet tenminste 10 medewerkers hebben. Een volledig overzicht van criteria en de procedure is te zien op de website van de Groninger Ondernemingsprijs.

Begin juni nomineert de jury tien bedrijven. Vervolgens zullen zij op donderdag 28 september tegen elkaar pitchen, voor jury en publiek, om drie finaleplaatsen. Na afloop maakt de jury de namen van de drie finalisten bekend.

De winnaar ontvangt de eretitel uit handen van Commissaris van de Koning René Paas, op donderdagavond 30 november tijdens een extra feestelijke finale in MartiniPlaza.

Meer informatie op: groningerondernemingsprijs.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen