Sleepworld in Groningen heeft primeur met Ergosleep

Een goede nachtrust is goud waard. SleepWorld Groningen, al ruim 35 jaar de slaapspecialist in de stad Groningen, heeft een primeur met Ergosleep. Dit is een Slaap-DNA concept, waarbij ieder persoon zijn eigen slaapcomfort aangemeten krijgt.

Sinds kort biedt SleepWorld Groningen het gepersonaliseerde ergonomische slaapsysteem, Ergosleep. “Ieder mens is uniek en heeft gepersonaliseerde ondersteuning nodig om goed te kunnen slapen”, leggen de medewerkers van SleepWorld Groningen uit. “Maar om zowel een bed als matras te vinden dat voor beiden werkt”, is niet altijd mogelijk.

Ergosleep, biedt hiervoor een individuele slaapoplossing, waardoor de bedbodem en het matras afgestemd kan worden op elke individu. Dit zorgt voor een goede nachtrust en ondersteuning aan hoofd en nek, schouders, lenden, heupen en benen.

Maar wat is SLAAP-DNA nou precies?

Bij SleepWorld Groningen kregen we uitleg over Ergosleep hoe het werkt, en mochten we zelf de verschillen ervaren tussen gepersonaliseerd slaapcomfort en niet gepersonaliseerd slaapcomfort.

In een speciale cabine (belevingsstudio) wordt een Digitale Nachtrust-Analyse uitgevoerd. In deze belevingsstudio wordt een drukpuntmeting uitgevoerd, waarbij gewicht, lichaamsbouw en lichaamsprofiel digitaal worden gemeten in zowel de rug- als de zijligging. Met het persoonlijke resultaat van het ergonomische slaapprofiel kan een bed ingesteld worden volgens de uitkomsten van de digitale meting.

De speciale cabine bij Sleepworld Groningen.

SleepWorld Groningen biedt met Ergosleep een bed op maat voor ieder lichaam. Daarbij is dit slaapsysteem bijna in elk bed of boxspring toepasbaar. Met een speciale configurator kan zelf een bed of boxspring worden samengesteld. Zo gaan ergonomisch slaapcomfort en design samen.

De redactie mocht ervaren hoe het nieuwe Ergosleep systeem werkt. Na een uitgebreide uitleg van de medewerkers werd de DNA-Analyse uitgevoerd in de belevingsstudio.

Tijdens de meting ervaar je de ondersteunende en ontspannen houding. Dit alles op basis van de gepersonaliseerde analyse.

Meer weten over dit unieke concept, neem contact op met SleepWorld Groningen, gevestigd aan het Hoornsediep 131.

(Met dank aan SleepWorld Groningen)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen