Workshop Succesvol acquireren – Kom maar op met die nieuwe klanten bij JBN Groningen

Foto: Paula Bange - Roadly Marketing

Jonge Bedrijven Netwerk (JBN) Groningen organiseert woensdagavond de workshop ‘Succesvol acquireren-Kom maar op met die nieuwe klanten’.

De workshop gaat over het werven van nieuwe klanten via actieve (koude) acquisitie. Veel ondernemers ervaren dit als een moeilijk proces. Behalve adverteren, social media en netwerken is dit een effectieve manier. Tijdens de workshop worden tips en ideeën gegeven om meer leads en actieve klanten te krijgen.

JBN Groningen

JBN is een netwerkorganisatie, waar je andere ondernemers leert kennen. De ondernemers zijn werkzaam in verschillende branches. Behalve het uitbreiden van je netwerk, worden ook goede relaties opgebouwd tijdens de bijeenkomsten.

Iedere maand zijn er netwerkborrels en biedt de netwerkorganisatie workshops, zoals de workshop ‘Succesvol acquireren – Kom maar op met die nieuwe klanten’.

Daarnaast organiseert JBN bedrijfsbezoeken om een kijkje te geven achter de schermen van grote en kleine bedrijven. En heb je een specifieke ondernemersvraag dan bestaat de mogelijkheid om een buddytraject aan te gaan, waarbij de ondernemer twee gesprekken kan voeren met een professional.

JBN gelooft in de kracht van ‘samen sterk’ en wil de zichtbaarheid van haar leden vergroten door online en offline exposure. Belangstellenden kunnen een keer komen ‘proeven’.

Kijk voor aanmelding voor de workshop en meer informatie: jbngroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen