De 1-aprilgrappen van 2016 zijn weer raak

Foto: You Tube

Ook dit jaar is het weer raak met de 1-aprilgrappen. De grappen worden elk jaar eerder gelanceerd, omdat iedereen op de dag zelf steeds alerter is.

Een aantal grappig bedoelde valstrikken waren onder andere:

Het ijsmerk OLA zou stoppen met het beroemde Raket-ijsje, want alleen Nederlanders zouden daar nog in geïnteresseerd zijn. Dit kondigde Unilever aan.

Foto: Unilever
Foto: Unilever

Pizzarobot

Bij de Universiteit Twente zou een in het buitenland ontwikkelde robot getest worden, die je bestelde pizza thuis komt afleveren

Nog enkele grappen dit jaar:

  • Een Japans liftenbedrijf komt in Groningen liften installeren met ingebouwde toiletten voor wanneer bewoners in de lift vast komen te zitten na een aardbeving.
  • Een deodorant die ruikt naar je favoriete gebak. Zo lanceert HEMA de tompouce deodorant spray, een iconisch gebakje in een flesje.
Foto: HEMA
Foto: HEMA

 

  • De provincie Drenthe besluit dat alle hunebedden een beschermende glazen koepel krijgen.
  • Bij de Mediamarkt kun je de RFID S4 Easy-Chipper aanschaffen. Voor dat lastige kind van je dat altijd maar wegloopt. Je brengt de tag & trace microchip pijnloos en onderhuids bij je kind aan en vindt hem zo altijd terug.
Foto: Media Markt
Foto: Media Markt
  • Voicicons zijn de nieuwste emoji’s, speciaal voor blinden. Ze maken het geluid dat je verwacht als je de afbeelding zou zien: schaterlachen of boos brommen. De 1-aprilgrap wordt zo positief ontvangen dat men overweegt daadwerkelijk dit soort emoji’s voor blinden te maken.

Ook op social media zijn de grappen niet van de lucht, zoals:

  • De beauty komkommer van Etos
Foto: ETOS
Foto: ETOS

 

  • De handdoekenservice van Corendon
Foto: Corendon
Foto: Corendon

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden