Cabaret in VRIJDAG Theater: Yvonne van den Eernbeemt speelt Sirene

Yvonne van den Eerenbeemt
Foto: Ilja Keizer

Cabaretier Yvonne van den Eerenbeemt staat vrijdag 4 maart met haar voorstelling ‘SIRENE’ in het VRIJDAG Theater.

Het is de voorstelling die in oktober 2015 niet doorging. Eerder gekochte kaarten zijn nog geldig en wie een kaart heeft bewaard van een van de andere cabaretvoorstellingen in oktober krijgt €5,- korting.

Sirene

“Sirene” is de eerste avondvullende programma van Yvonne van den Eerenbeemt. Het gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.

Yvonne slaat het publiek om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om je daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje. SIRENE, omdat ook jij het waard bent om gered te worden.

Talentvolle cabaretier Yvonne van de Eerenbeemt

Yvonne van den Eerenbeemt won zilver bij het concours om de Wim Sonneveldprijs 2014. ‘Yvonne is een groot talent en grijpt u bij de kladden’, aldus de jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Over deze finaleavond schreef het NRC: ‘Beste actrice van de avond’ en de Volkskrant: ‘ijzersterk slot’. Het Haarlems Dagblad schreef: ‘Yvonne weet iedereen op het verkeerde been te zetten en switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige, wanhopige personages’.

De aanvang is om: 20.30 uur.

Locatie:

VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater), Noorderbuitensingel 11 in Groningen.

Entree € 12,50, studenten € 10,-.

Informatie en reserveren: www.bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden