Werken aan Vertrouwen met je team door middel van bewustwording en serious gaming

Foto: Kikkienanje van den Brink

Verbeteren van samenwerking met je team op basis van vertrouwen? Het kan! Door middel van het spelen van spellen word je bewust van de mogelijkheden en ontdek je welke oplossingen er nodig zijn. Dat doe je met het team!

Het combineren van HRM modellen en technieken, serious gaming en teambuilding, is volgens Kikkienanje van den Brink van Bedrijvig in Bewustwording het perfecte recept voor het bevorderen van een positieve en stimulerende bedrijfscultuur.

Bedrijvig in Bewustwording maakt gebruik van het door henzelf ontwikkelde praktijkmodel het ‘Ontwikkelingswiel©’ die uit een aantal fasen bestaat om zo de ontwikkeling van de medewerker, het team en de organisatie in kaart te brengen.

Serious gaming houdt in dat er spellen worden gespeeld met het team om zo jezelf en de andere medewerkers beter te leren kennen en de kinken in de kabels binnen de organisatie op een leuke manier aan het licht te brengen.

Het is een leuke, leerzame en interactieve manier om interne bedrijfsprocessen en de groepsdynamiek te meten binnen een organisatie voor het gehele team. Verder brengt een positieve bedrijfscultuur een positieve werksfeer, betere communicatie, betere samenwerking en teamgevoel met zich mee.

Kijk voor meer informatie: bedrijviginbewustwording.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden