MartiniPlaza Groningen verkozen tot ‘Beste congreslocatie van Noord-Nederland’

Foto: MartiniPlaza

MartiniPlaza Groningen is bij de MEETINGS Awards verkozen tot ‘Beste congreslocatie van Noord-Nederland’ door het vaktijdschrift Meeting Magazine. In de categorie congreslocatie is de multifunctionele locatie als populairste en beste uit de bus gekomen.

Al vijftig jaar is MartiniPlaza in Groningen een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen met ruimte voor 10.000 personen. Van het Erkend Congresbedrijf ontving het bedrijf het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staat MartiniPlaza garant voor optimale kwaliteit.

MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, stijlvolle foyers en meer dan 20 ruimten ruimtes voor subsessies en exposities in aparte zalen. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de eigen horeca, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad op loopafstand voor een ultiem congresklimaat.

‘Beste congreslocatie van het jaar’

Daarnaast staat MartiniPlaza op nummer 1 in de tussenstand ‘Beste congreslocatie van het jaar’. Er wordt door verschillende locaties in Nederland gestreden om de titel ‘Beste congreslocatie van het jaar’. Met de titel ‘Beste congreslocatie van NoordNederland’ op zak strijdt MartiniPlaza nu om de nationale titel.

Stem op uw favoriete (congres)locatie

Stemmen kan tot en met 28 februari 2021 via www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl

Over de MEETINGS Awards

De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt aan de beste MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions)- bedrijven en locaties door het MEETINGS Platform onder de naam MEETINGS Awards.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden