Sparkle Baby Spa richt zich op gezondheid van jouw baby en hun ouders

Foto: Sparkle Baby Spa

Sparkle Baby Spa opende vorig jaar maart de eerste Sparkle Baby Spa in Noord-Nederland. Persoonlijke aandacht, veiligheid, geborgenheid en de gezondheid van baby’s en hun ouders staan voorop.

Een bezoek aan de ‘wellness boutique spa’ voor baby’s en ouders vindt plaats in een sfeervol ingerichte omgeving met zo min mogelijk prikkels voor een complete ontspanning.

Elke sessie is een privé sessie, waarbij je geen vreemde ouders tegenkomt in de Spa. Je kunt overigens wel samen met een vriendin, (schoon)zus of buurvrouw komen. De Baby Spa sessie start met een babymassage, die ouders zelf aan hun baby geven, en vervolgens gaat de baby floaten in warm, gezuiverd water.

Babymassage en floaten

De massage zorgt voor een betere hechting tussen ouders en de baby en helpt daarnaast baby’s te ontspannen en het verminderen van darmkrampjes. Floaten gebeurt in een speciale baby jacuzzi met de speciale neckfloat, waarbij de baby vrij kan bewegen in warm water. Het rondtrappelen in het water heeft een positief effect op de spierontwikkeling, longcapaciteit en helpen bij krampjes en obstipatie. https://www.sparklebabyspa.nl/

Ook is een speciale cosmetische Sparkle Baby-olie verkrijgbaar. Deze zuivere Vegan olie is de meest zuivere en natuurlijke olie ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en cosmetologen. Deze olie werkt goed bij huidklachten van de baby.

Zwangerschapsmassage

Sinds kort biedt de Baby Spa zwangerschapsmassages voor (aanstaande) moeders. Deze massages zijn erop gericht om de ontspanning in je zwangerschap te stimuleren, waarbij rekening wordt gehouden met de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. In de laatste fase van de zwangerschap wordt deze massage gegeven met behulp van een warmwaterkussen wat aangenaam is voor de buik en wat nog sneller voor ontspanning zorgt.

Ook biedt Sparkle bindweefselmassages speciaal voor zwangeren. Deze massages helpen de huid soepel en gezond te houden, om zo littekenweefsel, als striae door het snel groeien van de buik, te verminderen.

En wil je een origineel kraamcadeautje geven? Wat is nu leuker dan een beleving te geven voor zowel de ouders als de baby? Met de Sparkle cadeaubon geef je een heerlijk stukje ontspanning cadeau.

Kijk voor alle informatie: www.sparklebabyspa.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden