Winnaar Dutch Fitness Awards 2020 komt uit Groningen

Foto: Esther de Boer

De winnaar van de Dutch Fitness Awards 2020 komt uit Groningen. Esther de Boer van The Body Buddy is 30 november uitgeroepen tot de beste personal trainer van de provincie Groningen tijdens de online Dutch Fitness Awards.

The Body Buddy geeft al jaren personal en bootcamp trainingen bij Kardinge, in het Stadspark, Noorderplantsoen en bij mensen in de achtertuin. Met haar busje vol attributen verplaatst ze zich door de stad om haar Buddies mentaal en fysiek fitter, sterker, sneller en energieker te maken.

Ook tijdens corona zorgt zij ervoor dat iedereen gezond en sterk blijft. “De personal trainingen mochten gelukkig continu doorgaan. In maart, april en mei gaf ik de bootcamp trainingen online via Zoom”, aldus de Boer.

“Zodra het weer mocht gingen we ook met de groep weer buiten sporten. We leken op dolblije enthousiaste koeien die na een winter binnen de wei weer op mochten. Hierna zijn de regels nog driemaal aangepast. Ik speelde er elke keer direct op in zodat we in viertallen, tweetallen en met routekaartjes veilig door konden blijven trainen. Ik ben van mening dat een gezonde leefstijl heel belangrijk is: genoeg bewegen, niet te veel calorieën eten en drinken, goed slapen en genoeg ontspannen. Dit is de basis, vooral nu!”

Wat betreft de calorieën is ze al een heel eind met haar eerste kookboek. Het is een zeer speciaal vernieuwend concept. Het boek gaat veel nieuwe inzichten geven en het gaat grote impact maken op mensen hun leefstijl en weegschaal. “Het is een groot plan waarbij ik iedereen op individueel niveau kan helpen om een persoonlijk doel te halen.”

Ook in 2017 en 2018 mocht Esther de Boer zich de beste personal trainer van Groningen noemen.

Esther de Boer en Katja Schuurman in 2018.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen