Afsluiting deel parallelweg Europaweg richting Winschoterdiep

Foto: Google Maps

De parallelweg van de Europaweg in Groningen die richting het Winschoterdiep loopt is vanaf maandag voor enkele maanden afgesloten voor al het verkeer.
kaartje europaweg parallelweg

De afsluiting is van maandag 4 januari tot begin april 2016. De afsluiting geldt voor auto’s, fietsers en voetgangers. Het verkeer wordt omgeleid met borden, meldt aanpak Ringzuid. De bedrijven op Europapark-Noord blijven bereikbaar.

Enexis en Waterbedrijf Groningen voeren werkzaamheden uit ter voorbereiding van de ombouw van de ringweg in 2017. Vanaf januari start aannemer BAM in opdracht van Enexis en Waterbedrijf Groningen aan het elektriciteits-, gas- en waterleidingnet. De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Omleidingen

Automobilisten kunnen de bedrijven op Europapark-noord blijven bereiken via het niet-afgesloten deel van de Europaweg of het Winschoterdiep. Fietsers worden omgeleid via de Barkmolenstraat.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden van Enexis kunt u vinden op de website www.enexis.nl/actueel. Elke donderdagmorgen kunt u tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht bij het inloopspreekuur in het Enexis-kantoor aan het Winschoterdiep 50.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden