Groninger artiesten naar De Oosterpoort

Van De Straat, één van de Groninger artiesten deze avond.
Foto: SPOT Groningen

Een zomeravond vol met Groningstalige muziek onder de noemer ‘Weer Bie Mekoar’ vindt vrijdag 14 augustus plaats in De Oosterpoort in Groningen.

Het is zomer in Groningen! We trekken erop uit, pakken een terrasje en gaan gezellig uit eten. We halen een frisse neus bij de dijk, spotten zeehonden bij Termunten of of varen met ons bootje op het Damsterdiep. Zo genieten we samen van ons prachtige Groningen. Om het gevoel van de Groningse zomer compleet te maken, hoort daar ook muziek bij! Groninger artiesten willen graag samen met hun publiek én met elkaar datzelfde gevoel muzikaal delen.

Acts uit de Grunneger muziekscene staan op het podium zoals bijvoorbeeld de twee mannen van Wat Aans, Olaf Vos en zijn band Van De Straat en de stem van het Westerkwartier, liedjesmaker Gert Sennema. Schrijver/zanger Jan Veldman zingt zijn grappige, ontregelende teksten en de folk- en countryachtige songs van Swinder zijn te horen. De fraaie verhalende liedjes van Jan Henk de Groot maken het programma compleet. Gastheer deze avond is presentator Arno van der Heyden.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden