Mobiele mondzorg service Groningen aan huis

Foto: Westerhoff Mondhygiënepraktijk

Advertorial – Westerhoff Mondhygiënepraktijk verleent mondzorg op locatie in verzorg- en verpleeghuizen, begeleid wonen projecten en ook thuis indien er geen mogelijkheid is om naar de praktijk te komen.

De mondgezondheid hangt nauw samen met de algemene gezondheid en algemeen welbevinden. Zo kan een slechte mondgezondheid leiden tot ondergewicht, infecties elders in het lichaam en het vermijden van contacten met andere mensen. Wanneer men een gezonde mond heeft, kan er goed gegeten worden en is er geen sprake van pijn, ontstekingen of een slechte adem.

Mondzorg

Mondzorg voor de kwetsbare medemens is algemeen gericht op het behouden, eventueel verbeteren van de functies van de mond: kauwen, slikken, spreken en sociaal contact. Bij de zorg wordt sterk rekening gehouden met de mogelijkheden (algemene gezondheid en welzijn) van de cliënten. Die kunnen vaak beperkt zijn. De zorg wordt daar op aangepast en dat betekent bij allerlei behandelingen terughoudendheid. Altijd zal veel nadruk op preventie (vooral mondhygiëne) worden gelegd.

Wat kan Westerhoff betekenen?

Omdat Westerhoff merkt dat het op een bepaald moment minder eenvoudig wordt om naar de praktijken te komen bieden zij mondzorg aan huis aan in de vorm van mobiele mondzorg Groningen.

Thuis is Westerhoff in staat om een complete gebitsreiniging uit te voeren en de cliënt verder met tips en adviezen te ondersteunen in het gezond houden van het gebit.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden