Thuis in massage biedt klachtgerichte massagebehandelingen op maat

nov 16 2021, 14:40 Ondernemers uitgelicht
2
In de Groningse wijk Reitdiep is sinds oktober 2020 ‘Thuis in massage’ gevestigd. Het is een moderne massagepraktijk waar verschillende vormen van professionele massages worden aangeboden.
De praktijk van Natasja Philipse staat voor klachtgericht handelen, of het nu gaat om (sport)blessures, nekklachten, hoofdpijn of een ontspanningsbehandeling tegen stress. Iedere behandeling begint met een uitgebreid intakegesprek, waarin de gezondheid en het doel van de behandeling worden besproken. Ook dient de intake ervoor om nader met elkaar kennis te maken.

Mogelijkheden

De mogelijkheden binnen de praktijk zijn; sportmassage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, cupping behandelingen, cellulitis behandelingen, medical taping, magnesium massage, lomi lomi massage, hoofd(pijn) massage, gezichtsmassage en hotstone massage.
Een combinatie-massage is ook te boeken; dit is een op maat gemaakte behandeling die, zoals het woord doet verwachten, vaak bestaat uit verschillende vormen van massage. Uiteraard passend bij de klacht, blessure of het doel.
Natasja is sinds haar 18e al sportmasseur en heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het werkveld en via scholingen en cursussen. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen en gaat in januari de cursus dry-needling volgen. De dry-needling behandelingen worden vanaf eind januari ook aangeboden in haar praktijk in combinatie met een massagebehandeling.

Producten

Naast de massages verkoopt Natasja verschillende producten in haar praktijk, zoals bijvoorbeeld; magnesiumproducten, hittepitten, cupping- sets voor thuis, foam rollers en cadeau pakketjes.
Het assortiment dat ze in de praktijk heeft bestaat uit producten van de merken Zechsal, Volatile, Chi, Blackroll en Bellabaci. Ze heeft niet standaard alles van deze merken op voorraad, maar alles kan natuurlijk worden besteld! Achter de schermen is ze bezig met het maken van een webshop zodat je nog gemakkelijker je producten bij haar kunt bestellen.
(Tekst gaat verder onder afbeeldingen)
Daarnaast is het mogelijk een massage cadeaubon van Thuis in Massage te kopen. Met de feestdagen voor de deur is dit een origineel cadeau!
cadeaubon
Kijk voor meer informatie over alle behandelingen en producten of voor het gemakkelijk online boeken van je afspraak: thuisinmassage.nl