'Goedkoopste Uitvaart Groningen zorgt voor een mooi afscheid'

okt 26 2021, 15:00 Ondernemers uitgelicht
mill ge8f4cc8f4 1920 artheos via pixabay molen
Werken in de uitvaartzorg is een bijzonder beroep, een 'roeping' als mens. In gesprek met de heer Hulzebus van de Goedkoopste Uitvaart Groningen kwam dat naar voren.
Echter de heer Hulzebus vertelde elk beroep bijzonder te vinden. Werken in de uitvaartzorg is "een dankbaar en serieus beroep", aldus de heer Hulzebus. "Iedere keer blijkt hoe pijnlijk het verdriet is voor nabestaanden".
De heer Hulzebus is sinds zijn twintigste jaar werkzaam als uitvaartverzorger. Bij de Goedkoopste Uitvaarzorg Groningen gaat het om waardig en warm afscheid nemen. Ook voor mensen met een klein budget is de basis met respect intieme momenten te kunnen hebben tijdens het afscheid van een dierbare. Het zit volgens de heer Hulzebus niet in grootte of hoe duur het is om een warm afscheid te kunnen bieden. Ook bij afscheid nemen van een overledene met een grote groep betrokkenen gaat het erom dat het afscheid op een intieme manier plaatsvindt.
Het belangrijkste is volgens de heer Hulzebus 'een waardig afscheid voor degene om wie het gaat'.
Het doel van de Goedkoopste Uitvaart Groningen is het klassenverschil weg te krijgen. Een uitvaart op maat is duurder, maar of men een klein budget heeft of beschikt over een ruimer budget en er kleine wensen zijn, kan men terecht bij de uitvaartondernemer. Er worden verschillende pakketten geboden.
"De heer Hulzebus vindt het belangrijk dat mensen zelf een keuze kunnen maken bij een uitvaart. Dat staat voorop bij Goedkope Uitvaart Groningen".
De uitvaartonderneming biedt verschillende pakketten. Een vooraf omschreven pakket is duidelijk, maar bij andere wensen, "maakt de onderneming het op maat, persoonlijk en is kostentechnisch niets te gek".
Het team van uitvaartverzorgers van de Goedkoopste Uitvaart Groningen staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar. In de hele provincie Groningen wordt de uitvaartzorg geregeld door de onderneming.

Vacature nieuwe medewerkers

De uitvaartzorg zoekt nieuwe medewerkers. Daarbij gaat het volgens de heer Hulzebus om mensen met de juiste feeling en die willen werken bij een 24 uurs continu bedrijf.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met [email protected]