Primeur: Kapsalon Primeur ook op zondag open

Foto: Kapsalon Primeur

Op zondag je haar laten knippen, een permanentje laten zetten of je baard bij laten werken. Dat kan sinds kort bij de nieuwe vestiging van kapsalon Primeur in Leek en bij de beide vestigingen van kapsalon Primeurin Assen.

-Advertorial-

Voor eigenaresse Mieke Ziengs is het vanzelfsprekend om zeven dagen per week open te zijn. ‘Mensen hebben op zondag meestal een lege agenda. Dan is het tijd om te ontspannen. Raar eigenlijk dat je juist dan niet naar de kapper kan. We komen deze mensen daarom graag tegemoet.’ Kapsalon Primeur is daarmee volgens Ziengs de eerste in het Noorden die elke dag van de week open is.

Aandacht

Even snel knippen is er niet bij: ‘We besteden ruim aandacht aan je haar en onze mensen hebben de beste opleidingen gevolgd. We adviseren graag en nemen daar alle tijd voor die nodig is. “

Belevenis

Niet alleen de medewerkers voldoen aan de hoogste standaard, ook het materiaal is het neusje van de zalm. ‘Je neemt plaats op de Rolls-Royce onder de stoelen, comfortabel dus. Koffie of een glaasje fris horen er vanzelfsprekend bij.’De sfeer in de kapsalon straalt gezelligheid uit. Naast een comfortabele zithoek voor de wachtenden is er ook een hoek met woonaccessoires en hangen er sfeervolle schilderijen aan de wand. Allemaal gemaakt door Mieke Ziengs ‘Een bezoek aan onze salon is echt een belevenis’, benadrukt ze.

De dames- en herensalons van Kapsalon Primeur zijn te vinden sinds kort aan de Samuël Leviestraat 55 in winkelcentrum De Hulst in Leek, waar Kapsalon Primeur Hessel Hairfashion heeft overgenomen en aan de Kleuvenstee 43 en de Nobellaan 267 in Assen.

De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30 tot 20.30 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie: kapsalonprimeur.nl

Kapsalon Primeur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen