Verantwoord gewichtsverlies met The 1:1 Diet

Foto: Esther Wiersema

Afvallen heeft net zoveel met wat je eet te maken als met je gedrag. Wil je echt gewicht verliezen dan is een andere leefwijze noodzakelijk en dat heeft alles te maken met de keuzes die je maakt. De knop omzetten en het structureel anders doen kan heel moeilijk zijn. Nog moeilijker is het om dit op eigen houtje te moeten doen.

-Advertorial-

Een coach die je persoonlijk adviseert over een gezonde manier van afvallen kan het verschil maken tussen succes en falen. Esther Wiersema uit Haren is de consulente voor The 1:1 Diet en ervaringsdeskundige. ‘Zelf weet ik hoe lastig het is om op eigen kracht af te vallen, maar dankzij The 1:1 Diet is het me gelukt’, aldus Esther Wiersema.

Omdat ze zelf zo enthousiast was over The 1:1 Diet besloot Esther zelf te starten als consulent in haar praktijk. ‘Ik wil anderen laten inzien dat het echt mogelijk is om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en op gewicht te blijven’.

Dit heeft haar gemotiveerd in 2012 haar eigen praktijk te starten om anderen te kunnen helpen hun ideale gewicht te bereiken. ‘Mijn cliënten zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden. De een wil een paar kilo afvallen en de ander veel meer, maar allemaal willen ze zich weer prettig in hun lichaam en gezonder voelen en daar help ik ze graag bij. ‘

Stappenplan

Esther leert je via het Stappenplan van The 1:1 Diet hoe je dit kunt bereiken. Je dagvoeding tijdens het afvallen bestaat uit maaltijdvervangers van The 1:1 Diet in combinatie met normale gezonde voeding.

Op gewicht blijven

Met afvallen alleen ben je er nog niet. Op gewicht te blijven is minstens even zo moeilijk. Ook dat leer je tijdens het volgen van het stappenplan van The 1:1 Diet.

Kijk voor meer informatie: www.1op1dieet.nl/esther-wiersema/haren-esther

of via https://www.facebook.com/1op1dieetinharen

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen