Persoonlijk advies bij hypotheekadvies Jeanet van Marion

Jeanet van Marion  - Hypotheekadvies
Jeanet van Marion - Hypotheekadvies
Foto: ©Arie van der Meer - Woldmeer fotografie

Voor vragen over lagere maandlasten, de aankoop van een woning of juist een hogere hypotheek kun je terecht bij hypotheekadvies Jeanet van Marion. De huizenmarkt is al een tijd in beweging en hypotheekrentes zijn extreem laag.

Elke aankoop of hypotheekaanvraag levert vragen op en met deze vragen kun je terecht bij Jeanet van Marion voor een onafhankelijk advies.

Jeanet van Marion startte haar bedrijf in 2016 na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij een financiële instelling. Door haar jarenlange ervaring als hypotheekadviseur en financieel adviseur combineert ze het verhaal van jou met de zakelijke kant. Ze helpt bij het hele proces van hypotheekadvies tot verzekeringen.

Ze vindt het belangrijk om verbinding te hebben met jou als klant. Door te luisteren naar jouw verhaal kijkt ze naar hoe ze je het beste kan helpen.

Ook klanten, vooral in de leeftijd van 60 jaar en ouder, weten vaak niet wat voor financiële mogelijkheden ze nog hebben. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om eerder met pensioen gaan en wat de gevolgen dan zijn of overwaarde van de woning te gebruiken voor reizen, een andere auto of verbouwen.

‘Of je nu onderneemt of in loondienst bent, voor iedereen zijn er mogelijkheden op hypotheekgebied’, aldus Jeanet van Marion.

Wil je weten weten wat Jeanet voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie: hypotheekadvies-vanmarion.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen