Natuurvoedingswinkel de Wiershoeck al ruim dertig jaar verkoper van biologische producten

Foto: Natuursvoedingswinkel De Wiershoeck

Natuurvoedingswinkel de Wiershoeck aan de Beijumerweg in Groningen verkoopt al meer dan dertig jaar producten uit de biologisch (dynamische) landbouw.

De winkel ontstond in de jaren tachtig als verkooppunt van biologisch geteelde groente en fruit uit de Wiershoeck tuin. Het assortiment breidde zich al snel uit en er ontstond een complete biowinkel.

Wat is bio?

‘Steeds meer mensen gaan biologisch eten, omdat het niet alleen gezonder is maar ook omdat het lekker is’, aldus natuurvoedingswinkel de Wiershoeck. Bio producten worden verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Het resultaat is een puur natuurlijk product, waarvan de ingredi├źnten op natuurlijke wijze hebben kunnen groeien en op natuurlijke wijze zijn verwerkt. Aan Biologische producten zijn verder geen chemische geur -, kleur – en smaakstoffen toegevoegd.

Assortiment

Het assortiment in de winkel bestaat uit biologische levensmiddelen met veel aandacht voor vers, zoals brood en banket, groente, zuivel en kaas en vleesvervangers. Op bestelling kan de winkel voorzien in vers glutenvrij of koolhydraatarm brood. Daarnaast biedt de winkel een ruime keuze aan biowijnen.

Ook kan men zich abonneren op een groente of fruittas met een wisselend en verrassend aanbod.

Op de Wiershoeck zijn ook nog andere ondernemingen actief. De tuin rondom de Wiershoeck boerderij wordt onderhouden door vrijwilligers en zorgvragers. In het tuinseizoen worden mooie boeketten verkocht in de hal van de Wiershoeck.

Natuurwinkel De Wiershoeck is te bezoeken aan de Beijumerweg 20 in Groningen.

Voor meer informatie: www.dewiershoeck.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen